HTML

Ingóbingó

A lakáspiac Sárbogárdi Jolánjainak hirdetései, amikben a szöveg többet ér, mint az ingatlan. "Várjuk megtekintő látogatását!"

Friss topikok

Linkblog

Panorámás rév - 58 millió

2008.02.01. 11:49 galmasi

"A lehető leggyönyörubb budai panoráma egy olyan negyedik emeleti sarokerkélyrol, amelyrol a Budai Vártól egészen a Muszaki Egyetemig a teljes budai Duna part, sot, a folyó enyhe Boráros téri kanyarulata miatt a pesti oldalon a Nemzeti Színház és Muvészetek palotája is kiválóan látszik. A tájolásnak köszönhetoen egész nap besüt a nap és látni a naplementéket. A tüzijátékokról nem is beszélve. Aki valami különlegeset szeretne, az itt megtalálja. A jelenleg 122 nm-es lakás még egy újabb szobával is kibovítheto, ha valaki a mellette lévo garzon lakást (hasonló négyzetméter áron) megveszi. A polgári ízlésu érdeklodok reprezentatív, életstílusuknak megfelelo életteret hozhatnak itt létre. Amely azonban valamiféle mozgalmasságot is biztosít, hiszen a Duna állandóan változik. Kreatív, feltörekvo személyiségek végül nem akarnak majd tovább költözni innen. Hiszen ez lesz számukra a rév, amit elértek."

Erős napkultusz, hérakleitoszi gondolatok némi lebensraumos beütéssel, széles látókör, szimbolikus társadalomkritika, kultúra, költészet. Egyetlen hirdetésben.

 

komment

Címkék: líra

süti beállítások módosítása