HTML

Ingóbingó

A lakáspiac Sárbogárdi Jolánjainak hirdetései, amikben a szöveg többet ér, mint az ingatlan. "Várjuk megtekintő látogatását!"

Friss topikok

Linkblog

A ház árát ne is nézzék!

2008.02.06. 14:37 galmasi

"A ház árát ne is nézzék, hanem a lehetőségét. Felújítandó és árajánlatot kell tenni a házra. Lehet, hogy komolytalannak tünik az ár akkor ha számoljuk, de legyenek bátrak számoljanak és tegyék meg ajánlatukat. Pince 70nm négy részből áll, garázs egyes tágas, gépészet, tárolók, felújítandó a mai kor igényei szerint. Fsz: 90nm-en három szoba: 18--9-9-nappali 14nm, konyha étkezővel 11nm, spejz is van hozzá, előszoba, gardrob, kádas fürdőszoba. Fa lépcsőn felfutunk a tetőtérben, ahol 1.20m a parapet magasság, majd 18--12-nm-es szobák 15nm előtér, zuhis fürdő, gardrobszoba, sőt bővítási lehetőség adott. Burkolatok: hajópadló, parketta, kő, PVC, minden. Úgy kell elképzelni sajnos, hogy a mai kor igényeinek teljesen újra kell alakítani, ezért nincs funkciója, mi hol van, saját izlésre kell átképezni.
Külső télikert 7nm, temperálható cserépkályha fütéssel. Riasztó ki van építve. Építési éve. 1980. Nyilászárók , ajtók fából kerültek beépítésre. Udvaron külön kő melléképület 15nm. Körbejárható a ház. Sok saját munka van benne, ami tükröződik, de midegy hiszen a kornak át kell masszirozni, még a árát is. Várom megtekintő látogatását."

Át kéne masszírozni, utána egy jó zuhis fürdő.

 

komment

süti beállítások módosítása