HTML

Ingóbingó

A lakáspiac Sárbogárdi Jolánjainak hirdetései, amikben a szöveg többet ér, mint az ingatlan. "Várjuk megtekintő látogatását!"

Friss topikok

Linkblog

Eladó sorban vagyok

2008.02.06. 14:42 galmasi

"Kétgenerációs ház, belso feljáróval, 1979-es a ház használatbavételi engedélye, A ház alatt szuterén található 85 m2-en, A ház végében pedig melléképületek./Üvegház/Rá
kosszentmihály, Hermina utca környékén található. Most a mai kor igényeivel küzdő ház, az Önök izlése belefér. Szeparált belső feljáróval müködik, körbenapoztatott a ház. Fontos Szintes ház nem tetőteres, még a tetőtér beépithető, ha szeretne lépcsőzni. Két hatalmas fedett terasz, ugymond loggia szerepel 20-20 m2-en. Duplakomfortos, mindenből kettő. Szobák méretei: 22--16--19--18--19 m2. A ház nagyon massziv, körbejárható, tégla épitésü. Burkolatok járólap, parketta.
Kisebb házat beszámítok és lehetséges lakást is.
Eladó sorban vagyok megoldások érdekelnek. Ez a hely egy gyönyörü panorámát tükröz, jó levegőt, közlekedés szuper, massziv ház, de igények és pofonok különbözőek, ezért nézze meg, netán lát benne fantáziát, a ház klassz, a környék szeretete szükséges, ha megfelel. Várom megtisztelő személyes látogatását, ajánlatát."

A nyelv korlátaival és a szemantikával küzdő hirdető, jó stílusérzéket tükröz, bár a szeretete szükséges, hiszen igények és pofonok különbözőek.  

 

komment

süti beállítások módosítása