HTML

Ingóbingó

A lakáspiac Sárbogárdi Jolánjainak hirdetései, amikben a szöveg többet ér, mint az ingatlan. "Várjuk megtekintő látogatását!"

Friss topikok

Linkblog

Jó néz ki a ház!

2009.03.09. 11:05 galmasi

Egy szó, mint száz, jó néz ki a ház! 2002-ben épült, a mai kor igényei szerint ésss.... mindent bele ez már szakmai kincs! Alapterülete 120-m2 + emelet 120-m2. Földszinten található: konyha- étkező 17-m2, tágas előszoba, mosdó- WC, tisztaságfelszereléssel, nappali 42-m2 kandalló lehetőségével. Felmegyünk az emeletre ahol fogad egy 20-m2 előtér, mint helyiségelosztóként funkcionál. Mosókonyha, gépészettel. Tágas fürdőszoba, külön WC- mosdó-bide. Négy szobája: 16--16--25--27--4nm dolgozószoba. Két gardrobszoba is van, sőt még egy szauna is adja a pihenés és az egészség örömét. Az udvaron klassz úszómedence, vizforgatóval úszásra is alkalmas nagysága miatt. Ehhez a kert zöldnövényzete ad lágy szellőt és szempihentető érzést . A kert parkosított és szomszédoktól szeparált zöldnövényzettel, öntözőrendszerrel ellátott. Kapuk távirányitással müködnek és a riasztó. Tágas terek, nagy belmagasság. Családi házas környezetben Kisszentmihály közelében, ahol a levegőnek van egészség-tartalma. Város szívében falusi légkör, minden igényt kielégitő családja számára. Helyszini bejárásra, egyeztetett időpontban várom tisztelettel:

Címkék: no sense habuczki

Környezetismeret

2008.02.18. 12:33 galmasi

"Aszfaltozott utcában, kialakult csendes, rendes környezetben többlakásos társasház építésére is kiválóan alkalmas, teljesen közművesített telek eladó. Akinek fontos, itt már lehet tudi milyen lesz a környezete! A telken egy bontandó, vagy felújítandó 33m²-es ház található."

Eladó sorban vagyok

2008.02.06. 14:42 galmasi

"Kétgenerációs ház, belso feljáróval, 1979-es a ház használatbavételi engedélye, A ház alatt szuterén található 85 m2-en, A ház végében pedig melléképületek./Üvegház/Rá
kosszentmihály, Hermina utca környékén található. Most a mai kor igényeivel küzdő ház, az Önök izlése belefér. Szeparált belső feljáróval müködik, körbenapoztatott a ház. Fontos Szintes ház nem tetőteres, még a tetőtér beépithető, ha szeretne lépcsőzni. Két hatalmas fedett terasz, ugymond loggia szerepel 20-20 m2-en. Duplakomfortos, mindenből kettő. Szobák méretei: 22--16--19--18--19 m2. A ház nagyon massziv, körbejárható, tégla épitésü. Burkolatok járólap, parketta.
Kisebb házat beszámítok és lehetséges lakást is.
Eladó sorban vagyok megoldások érdekelnek. Ez a hely egy gyönyörü panorámát tükröz, jó levegőt, közlekedés szuper, massziv ház, de igények és pofonok különbözőek, ezért nézze meg, netán lát benne fantáziát, a ház klassz, a környék szeretete szükséges, ha megfelel. Várom megtisztelő személyes látogatását, ajánlatát."

A nyelv korlátaival és a szemantikával küzdő hirdető, jó stílusérzéket tükröz, bár a szeretete szükséges, hiszen igények és pofonok különbözőek.  

 

Termő üzlet és bármi más

2008.02.06. 14:40 galmasi

"Ez egy többgenerációs családi ház. Utcafrontja 15 méter, mezsgyére épült ház. A Főépület 100-m2, amelyben van négy szoba: 20--26--15--9-m2, konyha 12-m2, előszoba- hall, fürdőszoba WC-vel. Ez van egy légtérben és különálló másik házban pedig van még egy garzon 40-m2 és egy két egymásba nyiló szoba 50-m2-en teljsen kompletten. Tehát ez a ház, három generációnak megtermett, illetve egy generáció és két kiadó lakás is lehetséges, vagy két generáció és egy kiadó lakás, vagy üzlet és bármi más."

Vagy egy lakás, egy üzlet és egy kiadó generáció, vagy két üzlet és egy generáció, vagy...

A ház árát ne is nézzék!

2008.02.06. 14:37 galmasi

"A ház árát ne is nézzék, hanem a lehetőségét. Felújítandó és árajánlatot kell tenni a házra. Lehet, hogy komolytalannak tünik az ár akkor ha számoljuk, de legyenek bátrak számoljanak és tegyék meg ajánlatukat. Pince 70nm négy részből áll, garázs egyes tágas, gépészet, tárolók, felújítandó a mai kor igényei szerint. Fsz: 90nm-en három szoba: 18--9-9-nappali 14nm, konyha étkezővel 11nm, spejz is van hozzá, előszoba, gardrob, kádas fürdőszoba. Fa lépcsőn felfutunk a tetőtérben, ahol 1.20m a parapet magasság, majd 18--12-nm-es szobák 15nm előtér, zuhis fürdő, gardrobszoba, sőt bővítási lehetőség adott. Burkolatok: hajópadló, parketta, kő, PVC, minden. Úgy kell elképzelni sajnos, hogy a mai kor igényeinek teljesen újra kell alakítani, ezért nincs funkciója, mi hol van, saját izlésre kell átképezni.
Külső télikert 7nm, temperálható cserépkályha fütéssel. Riasztó ki van építve. Építési éve. 1980. Nyilászárók , ajtók fából kerültek beépítésre. Udvaron külön kő melléképület 15nm. Körbejárható a ház. Sok saját munka van benne, ami tükröződik, de midegy hiszen a kornak át kell masszirozni, még a árát is. Várom megtekintő látogatását."

Át kéne masszírozni, utána egy jó zuhis fürdő.

 

Barátok közt

2008.02.06. 14:35 galmasi

"Vállalkozók, építtetők figyelmébe is ajánljuk!:
Bp.16.ker-ben, Sashalom csendes utcájában akár 3 generációnak is alkalmas, 1+2 fél szobás, 80 nm-es családi ház, melynek tetőterében is kialakítható egy lakrész, és a kertben egy szoba-konyhás kisház is van külön.759 nm-es telken, amely trapéz alakú, utcafrontja elöl 15 m, hátul már 24 m! Bővíthető, felújítható, 2000-ben cserélték a tetőt, új betonkoszorú, tetőtér beépíthető, 11* 7 m. Akinek van fantáziája, meglátja ebben az ingatlanban a lehetőséget, és megveszi!( Főleg, ha szeretne a Barátok közt egyik főszereplőjével egy utcában lakni! )"

Magdi anyus takarít.

Nagymama belülről

2008.02.06. 14:32 galmasi

"Nekem a nagymamám jut eszembe a házról kívülröl, ám amint belép az ember egy teljesen új érzés keriti hatalmába. Egy gyönyöru, modern, egy éve teljesen felújított belso tér fogadja az embert. Két fürdoszobával, járólappal, a szobák parkettával és klímával! Nekem pont az tetszett meg benne, hogy kívülröl nem gondolná az ember, milyen modern belül. Valljuk be, kívülrol nem a legmodernebb, de az állapota teljesen rendben van. Ha valaki egy olyan otthonra vágyik, amire nem kell költeni, csak beköltözni, az ne hagyja ki! Csere szóba jöhet!"

Kívülről nem gondolná az ember, hogy elmebeteg.

Címkék: zavar

Tölgyfa by Analfáné

2008.02.01. 19:53 Calacoo

"Csanádi és Balzac utca között található, ez a nagyon jó adottságokkal rendelkező 2 + 1 + hallos nagypolgári lakás. A ház felújításon esett át, a lift felújítása is megtörtént.. Közös pince rész tartozik a lakáshoz. Igazi tölgyfaparkettája melyből csiszolással csodát érünk el, összes szobájában megtalálható. Tudja ön mennyibe, kerül a tölgyfaparkettának m2?? Lassan irreális áron van, és egy ilyen típusú lakásban dukál a tölgyfaparketta. De önnek nem kell megvennie. Közlekedésileg nagyon jó helyen van, megközelíthetősége kiváló. Napokon belül adásvételit akarunk kötni. Nem áruljuk, hanem el akarjuk adni. Akár azonnal beköltözhető!!!"

Ő a kedvenc. Belőle élünk. Miattavanminden. De főleg helyesír.

Címkék: tölgyfa analfáné

Patikaliberalizáció

2008.02.01. 11:58 galmasi

"Gyógyszertárnak, különféle Üzleti tevékenyésgre kivállóan alkalmas!! Nagyon jó áron kínálom, gyors megoldásban gondolkodunk. Zuglóközeli Főútvonalon 100nm-es családi ház, három szobával, vagy amennyit kell kialakítani 100nm-en lehetséges egyszinten. Felújítandó, mindegy mit mondok. Saját izlésre lehet formázni, de elsősorban üzleti tevékenységre kiválló. Fantázia egyénre szabott, lehetőség jelenleg adott. Üzleti tevékenységre kiválló, gyógyszertár, Számítógépes buli, stb. a ház elé négy belső parkoló kialakítható, de belső parkoló kialakítása is adott. Árban az ésszerü határok között rugalmasok vagyunk!! Várom megtekintő látogatását, egyeztetett időpontban."

Mindegy, mit mondok.

Címkék: zavar

Panorámás rév - 58 millió

2008.02.01. 11:49 galmasi

"A lehető leggyönyörubb budai panoráma egy olyan negyedik emeleti sarokerkélyrol, amelyrol a Budai Vártól egészen a Muszaki Egyetemig a teljes budai Duna part, sot, a folyó enyhe Boráros téri kanyarulata miatt a pesti oldalon a Nemzeti Színház és Muvészetek palotája is kiválóan látszik. A tájolásnak köszönhetoen egész nap besüt a nap és látni a naplementéket. A tüzijátékokról nem is beszélve. Aki valami különlegeset szeretne, az itt megtalálja. A jelenleg 122 nm-es lakás még egy újabb szobával is kibovítheto, ha valaki a mellette lévo garzon lakást (hasonló négyzetméter áron) megveszi. A polgári ízlésu érdeklodok reprezentatív, életstílusuknak megfelelo életteret hozhatnak itt létre. Amely azonban valamiféle mozgalmasságot is biztosít, hiszen a Duna állandóan változik. Kreatív, feltörekvo személyiségek végül nem akarnak majd tovább költözni innen. Hiszen ez lesz számukra a rév, amit elértek."

Erős napkultusz, hérakleitoszi gondolatok némi lebensraumos beütéssel, széles látókör, szimbolikus társadalomkritika, kultúra, költészet. Egyetlen hirdetésben.

 

Címkék: líra